Interview extern/intern

Interview extern/intern
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Sterre de Fockert (23) vertelt over haar jaar als intern/extern van JSV Libra. 

Sterre studeert HBO-Rechten en zit in haar tweede jaar. Volgend jaar heeft ze haar stagejaar. Ze hoopt dan een leuke stageplek te vinden, welke het liefst in het buitenland is.

Netwerk van Libra

“Binnen het bestuur is mijn functie dat ik alle contacten onderhoud binnen en buiten Hogeschool Leiden. Zo werk ik samen met de commissies die de activiteiten organiseren gedurende het jaar, initiatiefnemers binnen en buiten de hogeschool en eventuele bedrijven en/of organisaties die met ons willen werken”, vertelt Sterre. Ze is hiermee een aantal uur per week bezig en dan houdt ze zich vooral bezig met: mailtjes bekijken en er op reageren, meedenken met geplande activiteiten en acquisitie.

Ontwikkeling is ingewikkeld?

Als bestuurslid leer je een hoop nieuwe dingen, het ene is weer moeilijker dan het ander. Zo heeft Sterre verteld dat je leert hoe je creatief moet nadenken over een organisatie die je ‘runt’. Het blijft niet alleen daar bij. Ook vertelt ze dat ze heeft geleerd hoe zij het beste een idee kan pitchen bij belangrijke actoren zoals Hogeschool Leiden of bedrijven die willen investeren in de vereniging.

Dream it, wish it & do it

De beste herinnering van Sterre is erg verrassend. Ook haar leukste herinnering is de constitutieborrel, net zoals bij Demi en Josien. Sterre heeft bij deze ontdekt hoe leuk de verschillende studieverenigingen binnen Hogeschool Leiden zijn. Daarnaast zijn alle andere herinneringen zoals de activiteiten gedurende het jaar ook leuke herinneringen en hoopt ze dat deze nog lang worden georganiseerd!

Helaas heeft Sterre geen tijd voor nog een jaar in het bestuur, maar blijft ze wel graag actief binnen de vereniging door middel van een commissie of iets dergelijks. Ze zegt daarbij dan ook: “Ik heb het zeker nog niet gezien bij JSV Libra!”

Wil jij net als Sterre het netwerk zijn voor JSV Libra? Stuur dan snel een berichtje naar jsvlibra@gmail.com en vertel waarom jij de beste voor deze functie bent!

Geef een reactie