Interview: Praeses 2020-2021

Je bekijkt nu Interview: Praeses 2020-2021

Vandaag sprak ik (Marlon Reinders, Mediaco) met het bezige bijtje Anne Geul (18). Deze vrolijke en sociale meid doet de opleiding sociaaljuridische dienstverlening en is tevens onze praeses. Ik wilde erachter komen wie zij is en wat de praeses nou eigenlijk doet. Anne, hoe ziet jouw taak als J.S.V. Libra praeses eruit? ‘Ik ben de praeses van onze studievereniging dit houdt in dat ik het gezicht van J.S.V Libra ben. Ik moet de contacten onderhouden met de hogeschool, moet zorgen dat iedereen binnen het bestuur en commissie actief blijft en doet wat die moet doen en ik moet het jaarplan schrijven.’

Wat maakt Libra een leuke vereniging? ‘J.S.V Libra is een leuke vereniging, omdat het bij ons niet alleen draait om de studie, maar vooral om het netwerken van de studenten onderling. Dit doen we doormiddel van de leuke activiteiten die onze activiteitencommissie organiseert en de maandelijkse borrel.’

Waarom ben je Sociaal Juridische Dienstverlening gaan studeren? ‘Ik ben Sociaal Juridische Dienstverlening gaan studeren omdat de combinatie van het sociale en het recht mij heel erg leuk leek.’

Waar zie je jezelf werken over 10 jaar? ‘Ik heb nog geen idee waar ik wil werken, maar ik hoop dat ik werk vind binnen het vakgebied van de studie want ik vind dat namelijk erg interessant en leuk!’

Dank Anne voor je tijd. Volgende keer kunnen jullie kennismaken met de Secretaris, Jeffry de Graaf.

Geschreven door: Marlon Reinders. 

Geef een antwoord