Interview: Secretaris 2020-2021

Je bekijkt nu Interview: Secretaris 2020-2021

Vandaag sprak ik (Marlon Reinders, Mediaco) met de gezellige Jeffry de Graaf (21). Deze enthousiaste en sociale jongeman doet de opleiding HBO-rechten en is onze secretaris. Ik wil er graag achter komen wie hij is en wat de secretaris nou eigenlijk doet. Jeffry, hoe ziet jouw taak als secretaris eruit? Binnen het bestuur en de vereniging ben ik de secretaris. Dit betekent dat ik de ledenlijst bij houd, alle mailtjes binnen krijg en deze beantwoord of doorstuur naar de juiste persoon en ik ben het aanspreekpunt voor de leden. Libra is voor mij een leuke vereniging, omdat ik hier natuurlijk veel leer voor mijn eigen ontwikkeling. Maar vooral door alle leuke contacten die ik heb gemaakt in de 4 jaar dat ik bij de vereniging zit. Dit is mijn tweede jaar dat ik actief ben binnen de vereniging en ik heb er tot nu toe nog nooit spijt van gehad.’

Wat is jouw leukste herinnering aan J.S.V Libra? Mijn leukste herinnering aan de vereniging is de online pub quiz. Deze heb ik toen samen met Angeline gehouden als lustrumactiviteit en het was gewoon ontzettend gezellig ondanks dat het online was.

Wat doe je in je vrije tijd? In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met mijn bijbaantje bij de Starbucks, training geven bij de atletiekvereniging en zelf trainen voor atletiek en padel.

Waar zie je jezelf over 10 jaar? Ik heb echt nog geen idee waar ik mezelf over 10 jaar zie. Ik ben op dit moment gewoon een daggenieter en ik zie wel wat er allemaal komt.

Waarom ben je rechten gaan studeren? Ik ben rechten gaan studeren, omdat het altijd mijn interesse had.

Dank Jeffry voor je tijd. Volgende keer kunnen jullie kennismaken met de Quaestor, Ivar Kortekaas. 

Geschreven door: Marlon Reinders. 

Geef een antwoord