Interview: Commissaris Extern 2020-2021

Je bekijkt nu Interview: Commissaris Extern 2020-2021

Vandaag sprak ik met de gezellige Sophie Geelhoed (19). Zij is een 2e jaars rechtenstudente en de Commissaris extern van onze vereniging Libra. Ik wil er graag achter komen wie zij is en wat Commissaris extern nou eigenlijk doet. Sophie, hoe ziet jouw taak als Commissaris Extern eruit? Als commissaris extern zorg ik voor de externe contacten rond om J.S.V Libra. Op dit moment ligt het een beetje stil, maar zonder corona regel ik de samenwerkingen met externe organisaties/bedrijven. Ook zorgt de commissaris extern voor de borrel locatie.

Wie is je grote voorbeeld en waarom? Mijn voorbeeld is Donna Rutonno en ik vind haar één van de beste vrouwelijke advocaten op dit moment. Voor de mensen die het niet weten, Donna Rutonno (44) is de advocaat die Harvey Weinstien bijstond in zijn rechtszaak.

Heb je nog leuke/gekke hobby’s? Ik ga graag drankjes doen met vrienden.

Waarom ben je rechten gaan studeren?Ik ben rechten gaan studeren, omdat ik altijd een discussie wil winnen. Later wil ik dit ook gaan doen in de rechtszaal. 

Waar zie je jezelf werken over 10 jaar? Over tien jaar zie ik mijzelf werken als arbeidsrecht advocaat voor een groot advocatenkantoor.

 Wat is het leukste/gekste wat je binnen Libra hebt meegemaakt? Het leukste dat ik heb meegemaakt is de Constitutie borrel van vorig jaar. Dat is de borrel voor het nieuwe bestuur. Het bestuur nodigt dan andere besturen en vrienden uit om het nieuwe bestuur te feliciteren met dat zij het nieuwe bestuur worden.

Als je voor 1 dag met iemands leven mocht ruilen met wie zou dit dan zijn? Elon Musk, hij is een van de rijkste en machtigste mannen op de wereld. Zo is hij de CEO en de oprichter van Tesla. Ik zou graag met hem willen ruilen, omdat ik wil zien wat dat met mij doet als mens.

Bedankt Sophie voor je tijd! 

Geschreven door: Marlon Reinders.

Geef een antwoord