Studeer je aan Hogeschool Leiden en ben je lid van Libra maar ga je afstuderen? Geen zorgen! Ook na je afstuderen kun je gewoon lid blijven, alleen wordt je normale lidmaatschap vanaf het collegejaar dat je niet meer studeert omgezet in een alumni lidmaatschap. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar secretaris@jsvlibra.nl met een bewijs van afstuderen/ Hogeschool Leiden verlaten en je contributie wordt gehalveerd! Je betaalt als alumni dus nog maar €5,- per collegejaar


Als alumni heb je toegang tot al onze leuke activiteiten en hoef je dus niks van de gezelligheid te missen. Ook als we met een aanmeldformulier werken voor een activiteit zijn jullie net zo welkom en hebben vol-leden geen voorrang op een plekje.


Mocht je als alumni nou ook in een commissie willen, anders dan de alumnicommissie, is dit in principe niet mogelijk tenzij je speciale toestemming krijgt vanuit het bestuur. Als alumni is een bestuursjaar doen niet mogelijk en heb je geen stemrecht op de Algemene Ledenvergaderingen.