Commissies

Activiteitencommissie
De activiteitencommissie zorgt voor alle activiteiten van de vereniging, zowel ludiek als educatief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de maandelijkse themaborrel of een training of lezing. De activiteitencommissie zorgt ervoor dat je naast het studeren een beetje kunt ontspannen met je studiegenoten en elkaar beter leert kennen!

Reiscommissie
De reiscommissie is verantwoordelijk voor de jaarlijkse studiereis. Zij organiseren de reis en alles wat daarbij komt kijken. Tijdens de studiereis gaan de leden naar verschillende educatieve en/of culturele bezienswaardigheden in de desbetreffende stad. Naast deze culturele en educatieve elementen wordt er natuurlijk ook volop recreatief genoten van de bestemming!

Eerstejaarsweekendcommissie
De eerstejaarsweekendcommissie organiseert, zoals de naam al zegt, het eerstejaarsweekend. Tijdens dit weekend leren  de studenten elkaar en de vereniging op een leuke manier kennen.

Promocommissie
De promocommissie creëert en plaatst alle promotie aangaande onze activiteiten. Ook beheren deze commissieleden de sociale media van de vereniging en maken zij gezellige sfeerbeelden tijdens activiteiten.

Alumnicommissie
Ook na het afstuderen kun je actief blijven binnen de vereniging, want de alumnicommissie verzorgt namelijk alle activiteiten voor en door alumni. Vaak zijn deze activiteiten ook voor derde- en vierdejaars studenten om hen alvast kennis te laten maken met het werkveld. 

Webbeheercommissie
Deze commissie zorgt dat de website up to date blijft en alle digitale dingen eromheen (zoals het ticket- en stemsysteem) blijven functioneren zoals het moet. 

Kascommissie
De kascommissie dient ter ondersteuning van de penningmeester en controleert diens balans. De Kascommissie kan gevraagd en ongevraagd advies geven over alles wat met geld te maken heeft en mag verantwoording vragen over financiële keuzes.

Vertrouwenscontactpersonen
De vertrouwenscontactpersonen zijn beschikbaar om te luisteren en ondersteuning te bieden aan leden die hier gebruik van willen maken. De vertrouwenscontactpersonen bieden een veilige omgeving waarin leden hun verhaal kunnen doen en eventueel advies kunnen krijgen over mogelijke vervolgstappen.

R
aad van Advies
De Raad van Advies is een adviesorgaan voor de vereniging. Deze raad bestaat uit leden die vaak enige ervaring hebben met de vereniging en/of het besturen ervan. De RvA is gerechtigd om gevraagd en ongevraagd advies te leveren aan het bestuur en de commissies. Dit advies is, indien statutair gegrond, bindend.