Op dit moment telt J.S.V. Libra zes commissies.

Vanaf collegejaar 2023/2024 verwelkomen wij graag vier nieuwe commissies binnen onze vereniging. Je kunt deze al wel terugvinden in het overzicht hieronder. 

Zorgt voor alle activiteiten van de vereniging, zowel ludiek als educatief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de maandelijkse themaborrel of een training/lezing.

Contact: activiteitencommissie@jsvlibra.nl 

Verzorgt activiteiten voor en door alumni, denk hierbij bijvoorbeeld aan een netwerkborrel. Vaak zijn deze activiteiten ook voor derde- en vierdejaars studenten om hen alvast kennis te laten maken met het werkveld. 

Contact: alumnicommissie@jsvlibra.nl

Meer informatie over deze nieuwe commissie kun je in de loop van dit collegejaar hier terugvinden. 

Dient ter ondersteuning en controle van de penningmeester. 

Contact: kascommissie@jsvlibra.nl 

Faciliteert de feestelijke activiteiten rondom de lustra. Het is natuurlijk maar eens per vijf jaar een lustrumjaar, waardoor deze commissie niet jaarlijks gevuld zal worden. Deze commissie wordt gevuld in het jaar voordat het eerstvolgende lustrum zal plaatsvinden. 

Contact: lustrumcommissie@jsvlibra.nl 

Creëert en plaatst alle promotie aangaande onze activiteiten. Ook maakt deze commissie gezellige sfeerbeelden tijdens ons diverse aanbod aan activiteiten.   

Contact: promocommissie@jsvlibra.nl

Is verantwoordelijk voor de jaarlijkse studiereis. Zij organiseren de reis inclusief de activiteiten op reis, zowel educatief als cultureel en ludiek. 

Contact: reiscommissie@jsvlibra.nl

Meer informatie over deze nieuwe commissie kun je in de loop van dit collegejaar hier terugvinden.