Eerstejaarsweekend


Beste aankomende eerstejaars!

Je hebt gekozen voor de studie HBO-Rechten of SJD en daarmee begin jij aan je nieuwe leven als student. Om meteen een goede start te maken aan je nieuwe studentenleven nodigt Libra je uit om mee te gaan op eerstejaarsweekend (EJW). Dit is een ideale gelegenheid om klasgenoten en de vereniging te leren kennen! Op het EJW ga je samen met de medestudenten een aantal gouden dagen tegemoet. Overdag hebben wij een tof programma met leuke activiteiten en ‘s avonds is er natuurlijk genoeg tijd om gezellig bij te praten aan de bar. Dit wil je niet missen! Help jij ons om het EJW tot een succes te maken? 

Het EJW vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 september in het zonovergoten Moergestel in Noord-Brabant! De kosten zijn slechts €25,- en hier zitten de overnachtingen, ontbijt, lunch en avondeten bij inbegrepen. We zullen vrijdagmiddag om 16:00 op de Hogeschool verzamelen, zodat we met zijn allen met het ov richting de locatie kunnen gaan. Het is ook mogelijk om zelfstandig naar de locatie te komen, neem hiervoor contact op met het bestuur.

Het EJW is niet verplicht. Wel raden we het EJW sterk aan, omdat je sneller meer medestudenten leert kennen, wat niet alleen heel gezellig is maar ook gunstig kan zijn voor je studie. Mocht je nog vragen willen stellen over het EJW kan dat door een mailtje te sturen naar ejwcommissie@jsvlibra.nl, maar wacht niet te lang want vol = vol!

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat er geen ontgroeningen zijn tijdens het EJW, er geen alcohol geschonken wordt aan minderjarigen en dat er voor drugs een zerotolerancebeleid geldt.

Overtuigd? Hieronder kun je je aanmelden!